Unde va fi cool să locuiești?

Aceasta harta, a viitorului metrou catre Aeroportul Otopeni arata traseul viitoarelor ansambluri rezidentiale bine cotate din Bucuresti. Peste 5-6 ani (sau 7-10 ani, daca lucrarile vor dura ca la magistrala din Drumul Taberei) aici va fi cool sa locuiesti, pentru ca vei avea si parc aproape si metrou si vei fi si langa birou.deja dezvoltatorii imobiliari se întrec să anunțe că au cumpărat terenuri și că au planuri mari.

In această vară se vorbește mult despre viitoarea zonă cool din București, Expoziției, unde se vor construi birouri noi, sute de locuințe și spații comerciale. În iunie, conducerea Metrorex a estimat că în anul 2021 am putea avea metrou către Aeroportul Otopeni și de atunci tot mai mulți investitori declară că au cumpărat terenuri mari în zonă. Grupul ungar Futureal anunță că va construi 400 apartamente, Impact are în plan 600 apartamente, pe platforma unei foste fabrici din zonă, Forte Partners este și el interesat de a dezvolta aici birouri și apartamente.

Este clar că această zonă are un mare potențial, pentru că este în Nord, aproape de cel mai mare parc al Capitalei, Parcul Herăstrău, cu acces bun către centru și către aeroport.

O necunoscută rămâne însă ritmul acestor dezvoltări și dacă nu cumva cine va cumpăra primele apartamente în zonă va ajunge să îmbătrânească, până să prindă metroul.

Până atunci insa aflati din cartea noastra Cum sa-ti cumperi o casa! unde se construieste cel mai mult si cum alegem cele mai bune zone actuale.

2017-08-22T13:43:22+00:00

Leave A Comment