Un excelent cadou: ghidul pentru cumpărarea locuinței

Cartea noastră Cum să-ți cumperi o casă! poate fi un dar practic pentru o prietenă sau un prieten care își caută o locuință, pentru niște tineri căsătoriți, pentru un proaspăt profesionist intrat în branșa imobiliară.

Make a wish!

Tinerilor căsătoriți dorește-le să facă repede primii bani pentru a-și cumpăra o casă și dăruiește-le un ghid care să îi ajute să facă acest pas înțelept, atunci când va veni vremea!

Când vor avea casa lor, își vor aminti de tine, cum le-ai urat astfel să aibă cea mai bine aleasă casă, încă de la cununie sau nuntă 😊

Și alătură cărții un buchet de flori frumoase sau o cutie handmade, din lemn, cu motive delicate de lavandă, în care să păstreze cărțile pe noptieră.

Și nu uitați: “Cărțile sunt cei mai tăcuți și constanți prieteni; sunt cei mai accesibili și înțelepți consilieri și cei mai răbdători profesori”, a spus cândva Charles William Eliot, părintele Universității Harvard.

 Cum să-ți cumperi o casă!, ediția a 3-a se găsește în librăriile Diverta și Cărturești sau online pe www.emag.ro, www.dol.ro, www.elefant.ro, www.carturesti.ro si www.librarie.net.

 

2017-08-24T10:50:43+00:00

Leave A Comment