Pret redus cu 28%, de BLACK FRIDAY , la cartea „Cum sa-ti cumperi o casa!”

In acest weekend, pe site-ul elefant.ro, cartea noastra se gaseste la pret redus, cu 28%, alaturi de multe promotii la carti si cosmetice, de BLACK Friday 2017.

http://www.elefant.ro/carti/carte/self-help/dezvoltare-personala/cum-sa-ti-cumperi-o-casa-389009.html

Volumul „Cum sa-ti cumperi o casa!” este un ghid care urmareste pas cu pas etapele ce trebuie parcurse la achizitia unei case. Pe site-ul www.elefant.ro se gaseste la sectiunea de carte Dezvoltare personala.

Sunt explicate si exemplificate cele trei mari criterii de care trebuie sa se tina cont -locul (zona plus vecinatatile), pretul si calitatea. De asemenea, au fost stranse mediile de informare, unde si cum pot fi gasite cele mai bune oferte de case si mijloace de finantare, cum trebuie selectate, ce diferente exista intre acestea si ce trebuie avut in vedere atunci cand se calculeaza pretul real al locuintei, care sunt costurile ascunse.

In toate capitolele exista numeroase exemple de cumparatori care au facut o investitie profitabila din locuinte in ultimii ani si cheia succesului lor. Dar se prezinta si cazuri de cumparatori care s-au grabit si au ales prost, la care se explica unde si ce au gresit.

Despre autor:  Maria Seder Neda este de formatie jurnalist economic, a lucrat 8 ani la publicatia saptamanala Capital, unde a scris articole despre piata imobiliara, a publicat in EUROPE REAL ESTATE YEARBOOK, a moderat emisiunea Casa Perfecta, de la radio RFI si in prezent este implicata in mai multe proiecte de media si comunicare.

Produs publicat in 2017 de Mara Books&Publishing
Data aparitiei: Iunie 2017
Format: 130×200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 184
ISBN: 978-973-0-24583-7
2018-01-26T13:25:04+00:00

Leave A Comment