Cum arata blocurile lui Sucu si ce preturi au apartamentele la targul imobiliar TNI

Ghidul nostru imobiliar Cum să-ți cumperi o casă! este de vânzare la TNI, ediția de toamnă 2017, la Palatul Parlamentului, într-un stand propriu. Mulțumim cumpărătorilor de carte, care au înțeles cât de important este să fi informat, înainte de a face o alegere așa de mare, precum este locuința și ne vedem la următorul târg. Vă povestim în continuare ce ansambluri interesante sau nou-nouțe am descoperit la târg.

Printre cele 101 companii imobiliare care au expus ansambluri rezidențiale care totalizează 15.000 apartamente, standul nostru de carte cu profil imobiliar a fost o pată de culoare.

Ne-a atras atenția valul de apartamente construite special pentru corporatiști, în zone bune, centrale, lângă parcuri sau lângă polii de business în dezvoltare, acolo unde se construiesc cele mai noi clădiri de birouri, așa cum am spus și într-un interviu pentru Agerpres.

Ne-am uitat prin vecinii de standuri și am văzut unde a fost cea mai mare aglomerație, unde au stat cei mai mulți potențiali cumpărători și unde și-au lăsat datele de contact și au zăbovit mai mult să ceară relații despre oferte.

Cele mai active standuri cu apartamente au fost Arcadia Apartments Domenii (cum nu, la cât de multă vâlvă s-a făcut în jurul ansamblului familiei Șucu), care atrage și ca poziționare, 21 Residence, din zona Politehnicii, acolo unde se construiesc sute de mii de metri pătrați de birouri, Panduri Residence, Tineretului Park Residence, ISG Residence III și La Gloire Pipera.

La Arcadia Apartments Domenii prețurile sunt de la 70.000 euro + TVA, pentru studiouri, 75.000 euro + TVA pentru 2 camere ;i 93.000 euro + TVA, pentru apartamente de 3 camere. Mai mici decât prețurile la care au vândut vecinii lor, Domenii Park (în jur de 100.000 euro porneau apartamentele de 2 camere), dar întru-un ansamblu mult mai mare – cu 800 apartamente și cu un termen de finalizare mult mai departe –primele în decembrie 2018-primăvara 2019.

cum vor arata blocurile Arcadia Apartments Domenii

Al doilea ansamblu cu mulți vizitatori este 21 Residence, din zona Politehnicii, unde tot așa se vor construi sute de apartamente în următorii ani. Aici lucrările de construcție sunt mai avansate și prețurile mai mici – garsonierele pornesc de la 44.000 euro + TVA la promoție și apartamentele de 2 camere de la 71.000 euro + TVA.

Lângă Parcul Carol, proiectul ISG III este unul din cele mai căutate, în aceste zile, prețurile garsonierelor centrale pornind de la 47.000 euro + TVA.

Restul, vă lăsăm să descoperiți la târg.


Mulțumim Mirelei Iorga, de la Florăria Bizantină, pentru aranjamentul floral de excepție realizat pentru standul nostru…florile fiind puse cu multă eleganță chiar între paginile cărții noastre Cum să-ți cumperi o casă! A fost apreciat de către vizitatorii standului și de către cumpărătorii cărții noastre 😊

2017-10-04T16:07:56+00:00

Leave A Comment